Roosdregt

Roosendaal
Actueel aanbod

€ 272.500,- tot € 322.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
120 - 127m2
Kaveloppervlak
104 - 197m2
Inhoud
432 - 477m3
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

Voel u thuis in Roosendaal
U woont in het centrum van Roosendaal met haar Markt en Nieuwe Markt, gezellige restaurants en theater De Kring met alle comfort van een rustige woonbuurt.
Het historische Roosendaal met haar musea, verenigingsleven en sportieve activiteiten laat u zich snel thuis voelen. In de nabije omgeving zijn diverse winkelmogelijkheden
zoals Roselaar - Biggelaar - Passage - Rosada Fashion Outlet.

Alles om de hoek…
Vanuit uw woning hoeft u slechts de straat uit te lopen om midden in het centrum van Roosendaal te staan. Het plan Roosdregt is gelegen aan de rustige zijde van het centrum waardoor u zich snel thuis voelt. De supermarkt en overige
voorzieningen zijn op loopafstand. Uw woning in het centrum van Roosendaal is
gemakkelijk te bereiken via openbaar vervoer en de autowegen. De nabijgelegen grote steden zoals Antwerpen, Breda en Rotterdam zijn goed bereikbaar.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Roosdregt
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
21 (waarvan 5 beschikbaar)
Prijs
€ 272.500,- tot € 322.500,-

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Roosendaal.

Aanmelden